Általános nézetek és nézetkülönbségek.

MagicBoost

MagicBoost

Napfényes szombat

2018. április 21. - booo!

Igencsak szörnyű éjszaka után, annál csodálatosabb napra ébredtünk (nem), esik az eső 16 fok van, viszont a levegő minősége csak unhealthy és nem very unhealthy az applikáció szerint, 176-os air quality index mellett (tegnap 250 körül volt). 

Ma van a kiállítás utolsó napja, ki tudja hányan jönnek majd az eső ellenére.

Számomra mindenesetre nagyon érdekes az egész, ahogy hátul a díszletek mögül nézhetem, ismerhetem meg egy társadalom legbelsőbb bugyrait, az emberek őszinte viselkedését egymással, egymás között, és azt kell, hogy mondjam (ha esetleg valakiben kétségek lennének efelől), hogy pontosan olyanok, mint mi vagyunk. Minden embertípus, nőtípus, férfitípus megtalálható, ami nálunk is, ugyanaz a reakció, talán alapban egy kicsit nagyobb nyitottság, mint nálunk. Tévedés tehát degradáló következtetéseket levonni a kínaiakra nézve, bennem ugyan soha nem volt ilyen, de mástól hallottam egészen döbbenetes véleményeket. De megint csak látszik, amit persze én alapban így gondolok, hogy nincs ilyen, hogy kínai, vagy olyan, hogy magyar, emberek vannak, akik között lehetnek jók (azaz nekünk szimpatikus) és rossz, vagyis nekünk ellenszenves valamiért.

És most be is fejeztem a bölcselkedést.  

img_6243.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magicboost.blog.hu/api/trackback/id/tr3013852406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása